27/12/15

Λίγο πρίν το τέλος...

Και πάλι εδώ ύστερα απο καιρό..

Λίγο πριν το τέλος, λίγο πριν απο μια νέα αρχή.

Λίγο πριν το τέλος μιας διαδρομής.
Λίγο πριν το ξεκίνημα μιας νέας !

Νέα χρονιά σημαίνει  νέο ξεκίνημα. Για τους περισσότερους είναι ευκαιρία να υποσχεθούν κάτι στον ευατό τους ή να θέσουν νέους στόχους που θέλουν να εκπληρώσουν.

Είναι εντυπωσιακό το πως μια απλή αλλαγή στο ημερολόγιο εμπνέει τόσα συναισθήματα σε τόσους ανθρώπους. 

Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά λοιπόν , ας ξεχάσουμε ότι μας πόνεσε, ας χαμογελάσουμε σε όσους μας αδίκησαν, ας αφήσουμε τα πείσματα και τους εγωισμούς, ας χαλαρώσουμε, ας βγούμε μια βόλτα, ας πάρουμε αγκαλία ένα μωρό, ας αφεθούμε σε ωραίες στιγμές χωρίς γκρίνια, ας κουρνιάσουμε στις αγκαλίες αυτών που αγαπάμε, ας ξυπνήσουμε χωρίς σχέδια, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ας γίνουμε πιο απλοί, ας αφήσουμε τις δυσκολίες, ας αγνοήσουμε τις συνθήκες, ας γίνουμε μαζί με τα παιδιά, παιδιά κι εμείς..

Για όσους γνώρισα προσωπικά το χρόνο που πέρασε, για όσους μου κράτησαν συντροφιά με την παρέα τους, για όσους μου πρόσφεραν την φιλία τους, για όσους με έκαναν να χαμογελάσω σε στιγμές καλές αλλά και άσχημες και αυτούς που μου έδωσαν (χωρίς να ο ξέρουν) απαντήσεις στα ερωτήματά μου, για όσους με πίκραναν και πίκρανα, για καθένα και καθεμιά ξεχωριστά....
.. να ξετυλίξετε μια χρονιά γεμάτα δυνατά χαμόγελα και αληθινή αγάπη..